"Temel ve Bölgesel Yiyecek İçecek Hizmetleri Uygulamaları, Hijyen Sanitasyon, İş Sağlığı ve Güvenliği" hizmet içi eğitim kursu, Müdürlüğümüzün planlamasıyla, 31.01.2022-04.02.2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Kurs ile il genelinde göreve başlayan MEB aşçı ve aşçı yardımcılarının mesleki gelişimlerini artırmayı amaçlayan hizmet içi eğitim kursu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.
Okul ve kurumlarda verilen hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik hijyen sanitasyon, iş sağlığı ve güvenliği, temel ve bölgesel yiyecek içecek hizmetleri konuları ve örnek atölye çalışmalarını kapsayan, 80 kursiyerin faydalandığı kurs, alanında uzman öğretmenler ve şeflerin katkısıyla başarılı bir şekilde yürütüldü.